Pasionatii de beauty au putut comanda dispozitivul FOREO UFO, iubit de celebritati, la doar 9.99 USD datorita unei erori de Black Friday

In aceasta dimineata, brandul suedez de skintech a anuntat faptul ca va onora toate comenzile plasate pe 29 Noiembrie cu ocazia Black Friday, atunci cand o eroare de sistem a cauzat modificarea pretului pentru device-ul UFO smart masking, de la 279 USD, la doar 9.99 USD.

Eroarea a fost confirmata in aceasta dimineata, atunci cand datele au aratat ca au fost comandate 38.574 de device-uri UFO la pretul de 9.99 USD – fapt care a cauzat companiei o pierdere de 10 milioane de dolari in doar doua ore. Eroarea, care a afectat site-ul www.foreo.com pe plan global, a pornit in jurul 9:30 PM, pe 29 Noiembrie cand un numar de utilizatori neobisnuit de mare a cauzat blocarea site-ului. Avand in vedere ca Black Friday era in toi, tehnicienii au repus site-ul in functiune, insa nu au sesizat eroarea pretului UFO, astfel ca utilizatorii au plasat comenzi in continuare.

In jurul orei 11:00 PM, un al doilea blocaj al site-ului a initiat investigatii amanuntite, iar numarul nemaivazut al utilizatorilor de pe site a facut ca tehnicienii sa lucreze peste noapte pentru a mentine site-ul sub observatie. Teama de a nu pierde aceasta oferta se pare ca a declansat in social media o avalansa de mesaje despre pretul de 9.99 USD al device-ului UFO.

Cu aceste mesaje, atunci cand eroare exista deja de o ora si 20 de minute, au fost cumparate 20 de UFO pe secunda in toata lumea, de pe site-ul www.foreo.com

Pana la miezul noptii eroarea a fost remediata si s-a transmis faptul ca a fost o eroare umana…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.