PASIUNEA SECRETĂ CARE-I UNEȘTE PE BRAD PITT ȘI LEONARDO DICAPRIO

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au legat o prietenie mai profundă pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Once Upon a Time in Hollywood”, iar acum împărtășesc și o pasiune pentru olărit. Cei doi petrec mult timp în studioul de sculptură al lui Brad, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.
„Brad are propriul studio de sculptură în locuința sa și lui Leo îi place să vină în vizită și să îl folosească”, a declarat o sursă pentru publicația britanică The Sun.

„Câteodată petrec timpul cu prietenii artiști ai lui Brad, câteodată sunt doar ei doi. Leo aduce sendvișuri de la localul lor favorit, Fat Sal’s, și petrec o noapte a băieților creând opere de artă până dimineața”, a mai spus sursa respectivă.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „A fost odată… la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie, va fi lansat pe marile ecrane pe 26 iulie.

Filmul a avut premiera mondială la ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes, care s-a încheiat pe 25 mai. Aflat în competiție pentru prestigiosul Palme d’Or, filmul a obținut doar premiul Palme Dog, pentru cea mai bună performanță canină, acordat lui Brandy, un pitbull deținut de personajul interpretat de Brad Pitt.

În film, Brad Pitt joacă rolul dublurii unui actor interpretat de Leonardo DiCaprio.

sursa profm.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.