Platforma de sanatate Wello organizeaza prima tabara gratuita de nutritie pentru copii

Wello, platforma de sanatate pentru familiile cu copii supraponderali, bazata pe un program de inteligenta artificiala (AI), organizeaza prima tabara gratuita din Romania pentru copiii cu probleme de greutate, ajutandu-i sa slabeasca intr-un mod sanatos.

Wello Camp powered by Kaufland se va desfasura in localitatea Vartop, judetul Bihor, in perioada 18 august – 1 septembrie 2019 si este organizata alaturi de Kaufland, partener unic al taberei, si cu implicarea medicului specialist in diabet si nutritie Simona Tivadar.

Prin aceasta tabara, Wello isi propune sa familiarizeze copiii cu un comportament de viata sanatoasa, prin notiuni de nutritie, miscare si consiliere pentru stabilirea unui echilibru emotional, pe care sa le mentina odata reveniti acasa.

„Problemele de greutate ale copiilor au la baza factori multipli care deriva din cauze genetice, metabolice, lipsa efortului fizic si alimentatia necorespunzatoare, dar si din comunitatea in care acestia cresc. La Wello Camp powered by Kaufland ne propunem sa ii ajutam pe copii identificand si rezolvand cat mai multe dintre cauzele problemelor de greutate cu care se confrunta. Si pentru ca, de regula, copiii nu decid singuri in privinta alimentatiei si a activitatii fizice si nici nu pot fi responsabilizati fara ajutorul comunitatii, tabara, ca si platforma Wello, ii va implica in mod direct pe parinti, care vor participa si ei la anumite activitati, astfel incat sa reuseasca sa mentina stilul de viata sanatos si…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.