Povestea emotionanta a unui tata

Sotii Gabriel si Ionela Dila locuiau intr-o comnna de pe langa orasul Craiova si cand au aflat, in urma cu un an, ca vor deveni parinti au fost foarte fericiti. In ograda lor saraca, urma sa vina pe lume un suflet care sa le alunge tristetea provocata de lipsurile care-i copleseau.

Sarcina Ionelei la inceput a evoluat bine dar mai tarziu au aparut complicatii, Femeia sete dusa la spital, unde medicii au operat-o de urgenta si in data de 17 septembrie 2018 a venit pe lume, cu doua luni mai devreme, un baietel care s-e numeste Darius Gabriel.

Mama lui, despre care medicii au aflat ca suferea de o boala grava, a murit la putin timp dupa nasterea copilului din cauza sepricemiei.

Tanarul tata s-a trezit in brate cu un bebelus de care nu stia ce sa faca. Nu s-agandit nici o clipa sa renunte la copil cu toate ca nu stie sa faca fata singur nevoilor unui bebelus.
Parintii din partea sotiei l-au lasat de izbeliste, iar mama lui este prea in varsta pentru a-l ajuta permanent.

Din fericire, Gariel a primit ajutor de la oameni care i-au adus cele necesare cresterii unui copil.

,,Am primit ajutoare de la mai multa lume de la Craiova. Ne-au adus mansare, lapte praf pentru cpoil, haine si mai multe lucruri” spune tatal micutului.

Trist din cauza mortii sotiei, din cauza lipsurilor, Gabriel s-a bucurat ca la avut pe copil ca sa-i lumineze viata. Lipsa acuta de lemne l-a facut pe tanarul tata sa stea amandoi inghesuiti in pat ca sa-l incalzeasca pe micut.

S-au intors de curand din spital si spune ca acasa la el este frig, dar imbraca copilul mai gros si il incalzeste la el in brate

Cine doreşte să fie alături de Darius şi Gabriel Dilă o poate face donând bani pentru lemne în contul RO 04BTRLRONCRT0468638401, deschis la Banca Transilvania pe numele Dilă Gabriel. LATER EDIT: Pentru cei care și-au exprimat dorința de a ajuta această familie, numărul de telefon al tatălui este 0737 632 990.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.