Povestea femeii care a ramas insarcinata de la prima intilnire

Hannah Donoghue, este o femeie de 29 de ani și este din Northampton, din Marea Britanie. Fiind la o petrecere i-l întâlnește pe Ben Fagan, în vârstă de 30 de ani. Se cunoșteau mai de multă vreme , dar nu mai avuseseră nici o legătură până atunci. Au petrecut noaptea împreună, iar la câteva săptămâni după acea întâlnire amotoasa, au avut parte de surpriză vieții lor.

Deși folosea contreceptive, tânăra a rămas însărcinată, dar mirarea a fost și mai mare , când a aflat că este însărcinată cu tripleti.

„M-am dus la spital, acolo unde doctorii m-au examinat și mi-au spus că este posibil să fiu însărcinată. Am fost șocată și l-am sunat pe Ben care a venit la spital. La ecografie, cât stăteam întinsă pe pat, am auzit cum doctorul spune: Iată o bătaie de inimă. Și uite încă una. Și există și cea de-a treia”, a povestit Hannah.

Au fost în stare de șoc ,amândoi, dar șocul a fost mai mare atunci când au aflat că gemenii nu erau identici. Această sarcina neașteptată, le-a schimbat viață,iar cei doi au început să iasă împreună și să se cunoască mai bine, dorindu-și să aibă o relație.

Femeia care mai avea două fetițe, în luna octombrie a anului trecut, a mai adus pe lume, prin cezariană, încă două fetițe și un băiețel.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.