Prima unitate medicala din Capitala cu propriul heliport

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti devine, din toamna acestui an, prima unitate medicala din Capitala cu propriul heliport. Investitia de 800.000 de euro realizata de MaxBet va oferi o sansa in plus pacientilor aflati in stare grava si foarte grava, care au nevoie de ingrijire medicala inalt specializata.

Heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) reprezinta o premiera pentru unitatile medicale din Bucuresti. Constructia este realizata pe Blocul Operator Central al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, iar data de finalizare a proiectului este estimata pentru finalul lunii august – urmand ca punerea in functiune sa se realizeze in aceasta toamna.

O alta premiera pentru unitatile medicale din Capitala este reprezentata de faptul ca elicopterele medicale vor beneficia de doua culoare de zbor, inclusiv pe timp de noapte! Astfel, indiferent de momentul zilei, elicopterele medicale de urgenta vor putea ateriza, iar cazurile medicale vor fi preluate de specialistii Unitatii de Primiri Urgente (UPU).

Odata cu noul heliport – amplasat pe Blocul Operator Central – pacientii vor fi transportati direct in Unitatea de Primiri Urgente cu ajutorul unui lift si al unui culoar suprateran, ambele investitii fiind de asemenea sustinute financiar in integralitate de MaxBet.

Investitia de 800.000 de euro realizata de MaxBet va oferi o sansa in plus pacientilor aflati in stare grava si foarte grava, care au nevoie de ingrijire medicala inalt specializata in…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.