Cele mai eficiente metode de epilare definitiva

Indepartarea permanenta a parului devine din ce in ce mai populara. Persoanele care au firul de par gros sau mai inchis la culoare inteleg cel mai bine ce inseamna lupta cu parul nedorit de pe corp.

Exista diferite tehnici epilare definitiva. Acestea sunt sigure si rapide si vor lasa pielea neteda luni de zile. Indepartarea definitiva a parului poate fi putin cam scumpa, insa este o cheltuiala pe care vei fi dispusa sa o faci atunci cand vei vedea rezultatele!

De ce epilare definitiva?

Indepartarea permanenta a paruluilui reprezinta o procedura non-invaziva, care va distruge foliculul. Cu toate acestea, rezultatul nu apare pe loc, ci sunt necesare cateva sedinte de epilare definitiva care se pot intinde pe cateva luni.

Epilarea definitiva poate fi folosita pentru orice parte a corpului, cum ar fi picioare, axile, spate, brate, linia chilotului, barba, gat si multe altele. Oriunde nu iti doresti par, metodele de indepartare a parului pe baza de lumina pot distruge de oriunde de pe corp. Indepartarea permanenta a parului nu este ieftina, dar merita cata vreme vei economisi in timp ne mai fiind nevoita sa cumperi masini de ras, creme de epilat sau achiti procedurile de epilare cu ceara la salon.

Cele mai populare metode de epilare definitiva

Cele mai des utilizate variante de epilare definitiva sunt cea cu laser si epilarea IPL. Desi ambele tehnici folosesc puterea luminii pentru a incalzi radacina si a o distruge, ele sunt diferite.

Epilare definitiva cu laser

Aparatele de epilare definitiva cu laser distrug, cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm, dar in acelasi timp protejeaza tesuturile inconjuratoare. Scapa de griji si timp irosit cu tratamentul pentru epilare definitiva Bucuresti cu laser.

Pentru rezultate optime, sunt necesare 6, pana la 10 sedinte, cate o sedinta la interval de 6-8 saptamani. Numarul de sedinte, dar si durata unei sedinte sunt stabilite de specialistul dermatolog in functie de intensitatea luminii folosite, care, la randul sau, se alege in functie de tipul de piele – cat de puternic este pigmentul, culoarea parului, grosimea firului de par, dar si tipul de epilare anterioara. Exista aparate de epilare definitiva cu laser care pot fi folosite inclusiv pe pielea bronzata. Vei observa chiar dupa numai o sedinta, o reducere considerabila a firelor de par nedorite, iar cele care nu au fost distruse inca vor creste mai lent si mai subtiri.

Printre beneficiile epilarii cu laser se numara precizia, rezultatele pe termen lung, dar si faptul ca procesul este unul rapid.

Epilare definitiva IPL

IPL (lumina intens propulsata) utilizeaza o tehnologie asemanatoare cu cea a laserului, dar in loc de a emite un fascicul laser concentrat, IPL utilizeaza un spectru larg de lumina intensa care emite lumina pe mai multe lungimi de unda. In vreme ce epilarea definitiva cu laser actioneaza in profunzimea pielii, tratamentul cu IPL distruge foliculii de par fara a produce vreun impact asupra epidermei. Practic, IPL produce beneficii similare tratamentului cu laser.

Pentru a fi in forma la vara, fa-ti de pe acum o programare la un salon de remodelare corporala in Bucuresti. In sezonul estival, pielea ta va arata perfect si vei uita de grija parului nedorit de pe corp!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.