Puma căută beta testeri pentru primii săi pantofi care leagă șireturile automat

Multinațională germană de echipamente sportive Puma recrutează persoane interesate să testeze o pereche de pantofi sportivi care folosesc un sistem automatizat de legare a șireturilor. Pantofii sportivi cu funcție de legare automată a șireturilor intră în perioada de testare dinaintea lansării oficiale, testare pentru care compania căută persoane interesate în folosirea noului model. Cei interesați se pot înscrie prin intermediul aplicației PUMATRAC de Android și iOS sau folosind un formular online disponibil pe site-ul producătorului.

Programul de test se derulează în 11 țări: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia, Japonia, Hong Kong, India și Turcia.

Numiți Puma Fi aceștia au montat pe limbă un motor pe baza căruia sunt strânse șireturile. Reglarea tensiunii șireturilor se poate face printr-un swipe pe motor sau prin intermediul unei aplicații de smartphone care folosește o conexiune Bluetooth.

Puma Fi va intra pe piață anul viitor și va costa 330 de dolari. Principalul său competitor va fi Adapt BB de la Nike, care există deja pe piață la un preț de 350 de dolari. Pantofii celor de la Nike leagă automat șireturile în momentul în care sunt încălțați.

sursa profit.ro

You might also like