Regina Maria va asteapta pentru diferite afectiuni

Cine isi doreste servicii de calitate in ceea ce priveste domeniul medical, apeleaza la profesionisti de renume. Regina Maria pune la dispozitia romanilor, inca din 1995, servicii de cea mai buna calitate. De la analize medicale pana la tratamente si interventii chirurgicale, la Regina Maria, oamenii gasesc sprijin si ajutor pentru cele mai variate afectiuni. De exemplu, foarte multa lume apeleaza serviciile oferite de specialistii de la Regina Maria in tratamentul pentru glaucom. Astfel vor avea: Tratament glaucom acut, Chirurgie neperforanta Glaucom, Control periodic glaucom,

Chirurgie neperforanta Glaucom, tratament glaucom acut etc.

Ce este glaucomul?

Glaucomul este o afectiune a ochilor care afecteaza nervul optic, determinand o crestere ridicata a presiunii care poate provoca pierderea progresiva a vederii. In ochiul afectat de glaucom, fluxul de umoare apoasa este impiedicat: lichidul se acumuleaza si presiunea intraoculara incepe sa creasca pana cand provoaca compresia nervului optic, ducand la deteriorarea fibrelor nervoase.

Odata cu leziunea nervului optic se produce o modificare progresiva a campului vizual, care tinde sa se micsoreze pana la disparitia sa completa. Daca nu este diagnosticata din timp, aceasta tulburare poate provoca leziuni ireversibile ale vederii.

Glaucomul poate avea numeroase forme, cele mai importante si frecvente sunt trei:

-Glaucom simplu cu unghi deschis cronic;

-Glaucom acut unghi-inchidere;

-Glaucom congenital.

Glaucomul este, de…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.