Renunţă la găsirea unei partenere care să îl însoţească pe Lună

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care a surprins mass-media la mijlocul lunii ianuarie cu un anunţ în care a spus că va realiza o emisiune televizată ce vizează selectarea unei partenere care să îl însoţească în călătoria sa spre Lună, a informat joi că renunţă la această căutare „din motive personale”, relatează EFE.

„În pofida determinării mele sincere faţă de acest program, o parte din mine era reticentă cu privire la participarea mea”, a explicat Yusaku Maezawa pe contul său de Twitter, referindu-se la „show-ul” în care urma să-şi găsească perechea şi care trebuia să fie difuzat de postul de televiziune AbemaTV.

Maezawa, fondator al platformei de vânzări online de articole vestimentare şi accesorii Zozo, a fost ales în octombrie 2018 pentru a deveni primul turist spaţial care va survola Luna la bordul unei navete a companiei SpaceX, creată de Elon Musk, în jurul anului 2023.

La jumătatea lunii ianuarie, miliardarul japonez anunţase organizarea unui program TV la care să participe tinere dornice să-l însoţească în această aventură. Ideea era de a-şi căuta partenera cu ajutorul acestui documentar, intitulat „Îndrăgostiţi de Luna plină”, a cărui suspendare a fost însă anunţată joi.

„Am primit notificarea lui Maezawa şi am decis că nu putem continua programul. (…) regretăm că a trebuit să anulăm proiectul în această manieră”, notează postul într-un comunicat. Atât AbemaTV, cât şi Maezawa şi-au…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.