S-a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile

Compania Viking Cruises a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile: 245 de zile in jurul lumii, cu vizite in aproape 60 de tari si acostari in 113 porturi din intreaga lume. Chiar daca multi turisti viseaza la o calatorie in jurul lumii, aventura este numai pentru cei cu dare de mana. 124.000 de dolari a costat pachetul turistic pentru un singur pasager.

Vasul de croaziera a plecat din Greenwich, Londra, pe data de 31 august, cu 930 de pasageri la bord, acestia urmand sa fie cazati in 465 de camere. Este cea mai lunga croaziera organizata vreodata, motiv pentru care compania Viking Cruises a facut toate demersurile pentru a fi inregistrata in Cartea Recordurilor. Timp de 245 de zile, nava de croaziera ii va transporta pe turisti catre 59 de tari si 113 porturi din intreaga lume, scrie vancouversun.com.

Nu toti pasagerii care se afla la bordul navei vor face ocolul complet in jurul lumii. Pachetele turistice au fost gandite astfel incat turistii sa aiba posibilitatea sa calatoreasca pe segmente mai scurte. De exemplu, exista tururi de 119 zile, cu plecare din Los Angeles (SUA) si sosire in Londra (Marea Britanie).

Circuitul turistic include Marea Caraibilor, America de Sud, Pacificul de Sud, Australia, Asia, Europa, iar vasul va face opriri in cele mai ofertante destinatii din lume: Rio de Janeiro (Brazilia), Ushuaia (Argentina), Hobart (Tasmania), Ho Chi Minh (Vietnam), Mumbai (India), Luxor (Egipt), precum si multe alte porturi din America de Sud.

In Canada,…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.