A fost internată pentru o infecție la ficat, însă medicii au rămas șocați când au văzut despre ce era vorba de fapt!

O femeie și-a dorit extrem de mult un copil, însă medici i-au spus că este infertilă. S-a resemnat cu această idee, însă a avut parte de o surpriză.

Medicii au internat-o la spital pentru o infecție la ficat, însă Hannah Rosenfelder, în vârstă de 20 de ani, avea cu totul altceva în abdomen. În urma unui set mai complex de analize, femeia era însărcinată în 6 săptămâni. Medicii au rămas șocați când au aflat de sarcina pacientei, căreia ii se spusese că este infertilă.

Hannah Rosenfelder s-a născut cu atrezie biliară, o boală rară a ficatului. Afecțiunea, potrivit thesun.co.uk este mortală. Până la vârsta de 25 de ani a suferit două transplanturi de ficat. În acel moment, medicii au anunțat-o că este infertilă și că nu va avea niciodată un copil.

Hannah a fost internată pentru infecție la ficat

În luna martie a anului 2017, femeia a fost internată de urgență la spital. Aceasta avea o infecție la ficat, iar starea acesteia devenise din ce în ce mai gravă. Însă, medicii au descoperit faptul că femeia e însărcinată în șase săptămâni. A născut în luna octombrie, după ce a ținut sarcina timp de 37 de săptămâni.

Medicii au rămas șocați și ei de faptul că tânăra a putut să ducă sarcina până la un nivel atât de avansat. În mod clar, nu a fost ușor. Femeia s-a simțit foarte rău în majoritatea lunilor de sarcină. Însă, dorința de a avea un copil a făcut-o să se chinuie. În acest moment,…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.