Cum sa scapi de pistrui în timp record

Pistruii pot fi un element al farmecului personal, dar pot fi și o… povară. Și parcă te-ai săturat să îi tot ascunzi sub fondul de ten. Nu vrei mai bine să încerci să scapi de ei? Sau măcar să-i mai estompezi.

-Kiwi și căpșuni
Ai nevoie de un fruct kiwi și una sau două căpșune. Pasează-le până obții un piure și aplică-l pe pistrui. Lasă-l să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește cu apă. Repetă de 2-3 ori pe săptămână. Antioxidanții din kiwi protejează pielea, iar enzimele și vitamina C din căpșuni acționează ca exfolianți naturali.

-Dintr-o jumătate de linguriță de turmeric și apă, prepară o pastă pe care o aplici apoi pe pistrui. Las-o să se usuce, timp de aproximativ 15 minute, apoi spală-te cu apă călduță. Repetă câteva zile consecutiv, până apar rezultatele. Turmericul îndepărtează nu doar pistruii dar și reduce petele întunecate de pe față.

-Seara, curăță fața cu apă micelară și las-o să se usuce natural, apoi aplică 2-3 picături de ulei de argan și masează până este complet absorbit de piele. Nu spăla, rămîi așa peste noapte. Repetă în fiecare seară. Acizii grași, vitamina E și carotenoizii din uleiul de argan acționează împreună pentru a atenua pistruii și a proteja pielea împotriva efectelor razelor solare.

Uleiul de avocado conține antioxidanți și vitaminele A, D și E. Este suficient să aplici câteva picături pe pistrui și să lași să acționeze…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.