Pantofi pentru pasionaţii de fitness

La ora actuală pantofii sport pot fi purtaţi la aproape orice ţinută, deşi în trecut erau rezervaţi doar pentru sală, acum s-au transformat într-unul din cele mai fashionable accesorii din orice garderobă, întrucât îi vedem pe podiumurile de modă în fiecare sezon, iar vedetele le poartă şi pe covorul roşu.

Bineînţeles că, în ciuda originilor sportive majoritatea acestor pantofi trendy nu sunt neapărat potriviţi pentru sala de sport. Însă dacă programul programul tău zilnic implică şi ore petrecute la sală de sport, ai nevoie de pantofi funcţionali, care să iasă în evidenţă şi care pot fi purtaţi cu încredere şi în ţinutele de oraş. Iar dacă ştii că sustenabilitatea este potrivită pentru tine, pantofii sport Reebok Guresu sunt realizat dintr-un material produs în proporţie de 50% din sticle de plastic reciclabile, astfel se dovedesc a fi cele mai eco-friendly de pe piaţă.

Dacă stilul anilor 90 îţi creează amintiri plăcute, atunci Asics readuce în lumina reflectoarelor modelul Tiger Gel Kayano 5, unul din cele mai cool modele din istorie. Pe de altă parte Under Amour este cel care a creat pantofi perfecţi pentru alergare şi care sunt dotaţi cu tehnologie de ultimă oră, întrucât sunt dotaţi cu senzori de monitorizare conectaţi digital, care analizează sesiunea de alergare extrem de riguros.

Aşadar, dacă ţi-ai făcut abonament la o sală nouă, sau poate te-ai hotărât să ieşi în fiecare seară la alergat, sau pur şi simplu vrei să faci mişcare mai mult decât obişnuieşti în general, ai nevoie de pantofi sport care să te susţină.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.