Sapte joburi prin care ai nevoie doar de un smartphone

Telefoanele inteligente au redefinit ceea ce insemna munca de acasa. Pe masura ce lucrul in afara biroului devine din ce in ce mai popular, tehnologia le permite angajatilor sa schimbe modul deja traditional de a munci de acasa, adica din fata unui monitor de la masa de lucru din propria casa, cu un telefon sau o tableta in apropiere. Multe joburi, astazi, nu mai presupun un spatiu de lucru dedicat sau nici macar un computer. De fapt, in prezent, poti sa castigi bani doar folosindu-te de un smartphone.

-Operator suport tehnic

Pentru acest job trebuie sa ai experienta in lucrul cu diverse tipuri de software si hardware. Daca ai mai lucrat anterior in domeniul IT, pe aceste segment, cu siguranta poti obtine un job in care sa asiguri suport tehnic in cadrul unei companii, iar tot ce ai nevoie pentru ca acest lucru sa se intample este un smartphone. Sigur, si un computer te-ar putea ajuta.

-Meditator de limbi straine

Pe piata sunt disponibile o multime de programe pe care le poti folosi pentru a intra in contact cu cei care incearca sa invete o limba straina. Trebuie doar ca tu sa stapanesti limba si sa o vorbesti la nivel nativ si sa ai un telefon mobil pentru a te conecte cu viitorii tai “elevi”. Iata un job pe care il poti face oriunde, chiar de pe propria canapea.

-Tester de aplicatii

Deja esti cu telefonul in mana intreaga zi, asa ca de ce sa nu il folosesti pentru a testa aplicatii si sa oferi feedback dezvoltatorilor. In acest fel, iti aduci aportul la…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.