Șefii companiilor de aviație dezamăgiți, caută clarificare din partea lui Boris Johnson

Cifre de top din industria turismului au reacționat cu consternare la ultimele comentarii ale lui Boris Johnson cu privire la foaia de parcurs a carantinei, spunând că au nevoie de mai multă claritate. Premierul a spus că este „plin de speranță” că, călătoriile în străinătate vor putea începe din nou pe 17 mai.

Într-un briefing din Downing Street, luni, Johnson a spus că nu vrea să vadă readus coronavirusul din străinătate și a îndemnat oamenii să aștepte un raport de la Global Travel Taskforce pe 12 aprilie. Wratten a cerut guvernului să fie „încrezător în foaia de parcurs”, adăugând: „Aceasta este ultima noastră soluție”.

Alte organisme din industria turismului și-au exprimat nemulțumirile similare, deoarece așteaptă detalii suplimentare despre un sistem de tip „semafor” bazat pe riscuri pentru călătoriile în străinătate, care urmează să fie publicat la sfârșitul acestei săptămâni.

În cadrul sistemului, nu ar fi necesară nici o izolare la întoarcerea în Marea Britanie din țările „verzi” – deși ar fi necesare teste înainte de plecare și după-sosire. Tim Alderslade, director executiv al Airlines UK, a declarat:

„În timp ce susținem crearea unui cadru pentru reluarea călătoriilor internaționale și dorim eliminarea autoizolării pentru sosirile din„ țările verzi ”, anunțul de astăzi nu oferă claritatea pe care o căutam pe foaia de parcurs înapoi spre normalitate….

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.