Serviciile funerare, întotdeauna o necesitate

Din păcate, deși nimeni nu își dorește acest lucru, evenimentele neplăcute se pot întampla în orice moment și cel mai bine ar fi să nu ne surprindă nepregătiți.

Cei care raman in urmă sunt copleșiți de durere și tristețe, și nu întotdeauna au puterea necesară pentru a organiza, în cele mai bune condiții, funerarile persoanei iubite.

Din această cauză există și servicile funerare cu program non stop.Astfel putem apela la o firmă de profesioniști care să ne asigure toate serviciiile necesare în asemene situații fără a trebui să ne mai preocupăm noi de aceste detaliile.

Ce servicii funerare sunt necesare în asemenea situații?

În primul rand trebuie întocmite toate documentele necesare pentru înhumare (certificat constatator deces, certificat de îmbălsămare); urmează pregătirea decedatului (spălare, toaletare, barbierit, cosmetizare și îmbrăcare); îmbălsămarea decedatului și pregătirea sicriului (imbrăcare, tapitare, scriere pe cruce) iar după eliberarea de la Primarie a certificatului propriu-zis de deces, a adeverintei de înhumare și a autorizatiei de la Sanepid pentru depunerea decedatului la capela urmează transportul funerar; pregătirea cortegiului funerar, asigurand la cerere și masini speciale pentru transportul persoanelor participante la procesiunea funerara; aranjamente florale (jerbe, coroane, buchete din flori naturale din floraria proprie); asigurarea capelei si a bisericii sau locuri de veci pe 7 ani cu posibilitate de cumparare pe veci.

De ce este atat de împortant sicriul?

Tinand cont de faptul că sicriul nu este doar o simplă construcție din lemn, ci reprezintă locul în care trupul persoanei iubite se va odihni pe vecie, ar fi indicat să alegem cu grijă designul, lemnul, dimensiunea și inscripțile dorite iar dacă cel decedat și-a exprimat dorințele pe timpul vieții să ținem neapărat con de ele.

Serviciile funerare oferă o gamă variată de sicrie din mai multe tipuri de lemn, putand astfel  să alegem varianta dorită în funcție de necesitate, bugetul disponibil și dorințrele personale ale persoanei decedate.

Incinerarea

Pentru cei care aleg varianta incinerării, serviciile de pompe funebre oferă servicii de calitate la prețuri accesibile atat la pachetele de la domiciliu cat și pentru pachetele din spitale.

Cei de la servicile funerare se vor ocupa de actele necesare pentru incinerare, transportul sicriului, îmbălsămare și toaletare, taxe, transportul la crematoriu dar și de ajutorul de deces.

Firmele de servicii funerare non stop asigură și cele necesare pentru înmormantare începand de la lumănări, colivă, prosoape,tămaie, vin, candelă și tot ceea ce este necesar pentru a ne ușura situația și a putea organiza cum se cuvine totul în cel mai scurt timp.

Întotdeauna avem nevoie de sprijin in momentele grele iar cei de la servicile funerare sunt prezenți cu servicile lor oricand am avea nevoie.

Trebuie să înțelegem necazul, durerea, tristețea și suferința prin care trec familiile îndurerate și să acționăm în consecință arătandu-le tuturor respect, compasiune si seriozitate.

Servicile funerare ne sunt alături pentru a putea aduce un ultim omagiu persoanei dragi iar drumul său spre eternitate să fie unul decent, încununat și presărat cu toata recunoștința, stima și respectul ce i s-a cuvenit.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.