Sevilia – de ce sa vizitam acest oras

Andaluzia este a doua comunitate autonoma ca marime din Spania si singura regiune europeana marginita atat de Marea Mediterana cat si de oceanul Atlantic. Provinciile sale ofera o panorama variata, parcuri magnifice, orase animate si cosmopolite si sate albe fermecatoare. Cu o istorie atat de abundenta, o cultura atat de marcata si o natura atat de frumoasa si variata, nu este de mirare faptul ca Sevilia este capitala unei astfel de regiuni.

Sevilia este demna de un ambasador al comunitatii andaluze. Renumele sau mondial se datoreaza farmecului sau si caracterului deschis si ospitalitatii localnicilor care atrag turisti din toate colurile lumii, in special in timpul celui mai asteptat eveniment al anului, Feria de Abril.

O gastronomie exceptionala. Printr-o simpla privire de ansamblu asupra orasului este de ajuns sa iti dai seama de importanta hranei si bauturii pentru cultura seviliana datorita numarului mare de restaurante si a barurilor in care tapas ocupa un loc de cinste. Numeroasele restaurante traditionale, gastro barurile, saloanele de ceai si colectia infinita de baruri promit sa satisfaca toate gusturile si cerintele. Inventiva si traditionala, Sevilia reprezinta un paradis in care poti savura cele mai bune produse andaluze.

Piete si monumente. Cu peste 2000 de ani de istorie in spate, Sevilia dispune de situri istorice incredibile si turistice. Explorarea acestor monumente si piete reprezinta o veritabila calatorie in timp. Fiecare reper in parte descrie un…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.