Sfaturi pentru alegerea dulapului potrivit pentru hol

Holul de la intrare este cartea de vizită a unei locuințe. Prin urmare, trebuie să fie cât mai bine organizat și ordonat, iar funcționalitatea și estetica să se afle într-un echilibru.

Există apartamente, dar și case, care beneficiază și de hol de trecere între camere.

Unele piese de mobilier nu se demodează niciodată, iar cel mai bun exemplu este dulapul de hol pentru a masca și depozita ușor o mulțime de lucruri. Acesta trebuie să aibă și rafturi, și bară pentru haine, sertare și diferite dispozitive de agățat umbrela, poșeta, cheile.

Dar cum alegi dulapul potrivit pentru hol, după ce criterii? Specialiștii Natürlich au creat un set de recomandări.

Având în vedere că holul este un spațiu ce beneficiază puțin spre deloc de lumină naturală și, de cele mai multe ori este un spațiu de dimensiuni reduse, amenajarea lui cu mobilier alb va avantaja, deoarece va crea senzația de spațiu și va da un aer proaspăt încăperii.

Dacă nu beneficiezi de un hol de legătură și ai doar holul de la intrare, cu spațiu generos, atunci îl poți mobila și cu un dulap de hol pentru depozitarea garderobei. Pe piață există seturi de mobilier de hol, modular, ce poate fi achiziționat separat în cazul în care ai anumite idei de decorare a holului. Dulapul de hol Kashmir, de culoare alb antic nu doar că va impresiona prin designul plăcut și liniile elegante, dar și prin funcționalitate, având bară pentru umerașe, perfectă pentru paltoane și geci, și etajeră superioară pentru depozitarea pălăriilor și altor obiecte vestimentare.

Mai important decât designul dulapului este compartimentarea sa. Un dulap cu mai multe rafturi, de dimensiuni diferite, va oferi spațiul necesar ideal pentru depozitare. Există și modele de dulapuri cu sertare la bază pentru a diversifica modul de stocare a diverselor lucruri. Dacă ai un hol ce face legătura între camere, suficient de spațios, amplasează aici un dulap mare, cu rafturi și sertare, unde să depozitezi hainele, mai ales dacă vrei să ai mai mult spațiu în dormitor. Dulapul cu două uși și patru sertare Cortina, alb, este un dulap fin ce oferă, cu siguranță, mult spațiu pentru depozitarea hainelor. Este o combinație superbă de nuanțe, funcționalitate și gust.

În holul dintre camere poți opta și pentru dulapul de hol cu două uși și patru sertare Cabana, alb. Cu design similar cu dulapul Cortina, spațios și cu un aspect rustic, dulapul pentru hol Cabana oferă spații de depozitare generoase în cazul în care decizi să îți organizezi hainele.

Armonia este importantă în procesul de amenajare a întregii locuințe cu mobilier funcțional și de calitate. Cunoscând acest detaliu, la Natürlich facem eforturi continue pentru a oferi o gamă largă de mobilier pentru hol.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.