Sfaturi pentru alegerea unei masini second hand

Iti doresti o masina, insa nu ai suficienti bani pentru achizitionarea uneia noi? Atunci, cel mai simplu este sa alegi  masina dorita intr-o varianta mai veche, dar pentru a te putea bucura de ea pentru mult timp, este nevoie sa ai cateva informatii suplimentare legat de apectele importante in alegerea ei.

Atunci cand iei decizia de a cumpara o masina second hand, riscurile sunt destul de mari, caci nu toti avem suficiente informatii in domeniu, de aceea este bine sa tii cont de anumite sfaturi din partea cunoscatorilor.

Pentru inceput, este nevoie sa iti stabilesti un buget, astfel incat sa iti poti permite masina dorita, iar cand spun asta, ma refer atat la costul masinii, cat si la modul de intretinere si consumul acesteia. Este important sa verifici mai multe oferte, nu sa te opresti la prima masina si oferta pe care o primesti.

Cele mai potrivite locuri de unde poti achizitiona o masina sunt fie site-urile care se ocupa cu acest lucru, fie in targurile auto sau la executori auto.

In cazul in care alegi o masina de pe unul din site-urile de profil, trebuie sa tii cont de faptul ca nu toti vanzatorii sunt corecti, de aceea, cel mai potrivit lucru ar fi sa verifici masina impreuna cu un specialist.

Trebuie sa ai mare grija in cazul in care masina are un pret foarte mic, caci de foarte multe ori, astfel de oportunitati ascund ceva necurat. Este bine sa alegi o masina al carei pret se invarte in jurul pretului cerut de majoritatea.

Trebuie sa fi foarte atent atunci cand alegi masina, verificand-o in amanunt, fie ca este vorba despre caroserie, pedale, motor sau vopsea.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.