Simona Halep este în căutarea unui antrenor dar nimeni nu pare să dorească o colaborare cu ea

Una dintre realizările jucătoarei noastre de Tenis, Simona Halep este calificarea în turul trei la Indian Wells, competiție câștigată în anul 2015, după ce învins-o cu ușurință pe Barbora Strycova.

În momentul de față, Simona Halep este în căutarea unui antrenor. Cunoscuta jucătoare de tenis și-a schimbat opinia privind angajarea unui antrenor. Aceasta era gata să continue pe cont propriu după experiența nereușită cu antrenorul de origine belgiană Thierry van Cleemput. Acum, sportiva de 27 ani aflată la Indian Wells, a anunțat că își caută un antrenor cu care își dorește o colaborare pe o perioadă lungă de timp.

Simona Halep a mărturisit că a început deja căutările pentru cel ce îl va înlocui pe australianul Darren Cahill. Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe lista. Este o nouă provocare, dar nu îmi este uşor, aşa că voi lua o decizie”, a declarat românca, la Indian Wells.

Printre numele ce umblă prin presă referitor la posibilul antrenor este chiar Sascha Bajin, fostul antrenor al americancei Naomi Osaka. Acesta a ajutat-o pe americancă să câștige două turnee de Mare Şlem. Simona este pe cont propriu din luna noiembrie a anului precedent, după ce a încheiat colaborarea cu Darren Cahill. A mai avut o încercare cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput, dar nu a mers așa cum ar fi vrut.

Înafară de lumea sportului, Simona Halep este într-o continuă investiție. Aceasta investește continuu în imobiliare, dar în afară de asta, a început de curând o afacere cu genți, culmea, tot din domeniul sportului, pentru că au legătură cu Roland Garros. Gențile pe care le va scoate pe piață vor avea numele primului titlu câștigat de sportivă, și anume Grand Slam. Mai mult, gențile vor avea inscripționate brandul SH. Una dintre genți a fost deja scoasă pe piață și a fost realizată cu ajutorul producătorului român de produse din piele, Maff.

Sursa: ciao.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.