Simona Halep investește 500.000 euro în hotelul de la munte

Simona Halep calcă pe urmele lui Ion Ţiriac! Jucătoarea de tenis care de peste un an de zile a fost în topul clasamentului mondial, nu se dă la o parte nici măcar când vine vorba despre afaceri. Îndrăgita sportivă se bazează pe domeniul imobiliar şi turism, iar banii pe care îi câştigă din tenis şi contractele de publicitate îi investeşte “cu cap”, după cum spun experţii evaluatori.

În urmă cu un an și jumătate, Simona Halep a cumpărat un hotel clasificat la 4 stele, Hotel Drachenhaus în Poiana Brașov. Peste 20.000 de turiști au vizitat-o, ceea ce este un număr uriaș pentru o unitate cu 24 camere.

Pe site-urile cu profilul de tip turistic, Drachenhaus este evaluat cu note mai mari de 9, iar mediul afacerilor l-a notat cu 9,4. Sportiva are planuri în continuare pe partea de investiții: vrea să reamenajeze hotelul de la intrarea în Poiana Braşov, pentru care a pregătit o investiţie de 500.000 de euro.

Un arhitect din Constanța va conduce de la data de 1 aprilie lucrările de construcție ce vor face hotelul foarte celebru din Brașov să capete un nou aspect. Pe durata renovării și reamenajării activitatea hotelului va fi suspendată.

Clienții care aveau deja rezervările făcute după data de 1 aprilie vor fi trimiși la celelalte două unități hoteliere Drachenhaus, din centrul istoric al Brașovului. Pentru moment hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, un bar și un restaurant. Arhitectul va lua în calcul și ideea de a mai consolida clădirea cu încă un etaj.

Se zvonește că lanțul hotelier Drachenhaus se va extinde și pe litoralul românesc începând cu acest sezon estival, prin cumpărarea unei locații destinate vamaioților.

Cu toate acestea, investițiile Simonei Halep nu s-au oprit aici. Aceasta mai are câteva vile și un bloc în stațiunea Mamaia și sunt extrem de solicitate în perioadă estivală a anului. Pentru a găsi un loc liber într-una din locuințele Simonei Halep, persoanele trebuie să facă rezervări cu minim 6 luni înainte.

 

 

 

 

Sursa: click.ro

You might also like