Singapore și Thailanda au fost adăugate pe lista „fără carantină” a Angliei

Oamenii care sosesc din Singapore și Thailanda în Anglia și Scoția nu vor avea nevoie să fie puși în carantină de sâmbătă dimineață, a spus guvernul.

Au fost adăugate pe lista țărilor „coridorului de călătorie”.

Dar călătorii care vin din Slovenia și Guadelupa vor trebui să se autoizoleze timp de două săptămâni. Ambele au fost, de asemenea, adăugate pe lista de carantină a Țării Galilor, în timp ce persoanele sosite acolo din Gibraltar și Thailanda nu vor trebui să se autoizoleze. Modificările intră în vigoare sâmbătă la ora 04:00 BST.

Departamentul pentru Transporturi (DfT) a declarat că a existat „o schimbare semnificativă atât în ​​nivelul, cât și în ritmul cazurilor confirmate de coronavirus”, atât în ​​Slovenia, cât și în Guadelupa.

Datele din Slovenia arată că numărul cazurilor de șapte zile este de 29,1 la 100.000 de persoane, în creștere față de 14,4 în ultimele șapte zile.

Rata pentru Guadelupa a crescut de peste șase ori în ultimele patru săptămâni, a spus DfT. Când rata unei țări crește peste 20, guvernul britanic are în vedere impunerea restricțiilor de carantină.

Călătorii care nu se autoizolează, atunci se presupune că pot fi amendați cu 1.000 de lire sterline în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord sau cu 480 de lire sterline în Scoția.

Secretarul pentru transporturi Grant Shapps le-a reamintit pasagerilor că, prin lege, li se cerea să completeze un…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.