Şoferul unui TIR care transporta porci, grav rănit într-un accident pe DN7, la Câineni

Conform, reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, şoferul unui TIR ce transporta 200 de porci a fost grav rănit după ce autovehiculul s-a răsturnat pe DN 7, la Câineni.

Astfel că, bărbatul a fost preluat în stare gravă de echipaje medicale şi transportat la spital.

De asmenea, în urma accidentului mai mulţi porci au murit, la faţa locului fiind prezenţi reprezentanţi ai firmei care deţine animalele.

„Pe DN 7, în comuna Câineni, pe sensul Vâlcea-Sibiu, conducătorul unui TIR a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat, rezultând rănirea şoferului. Se circulă alternativ în acest moment. TIR-ul era încărcat cu porcine”, au menţionat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În urma accidentului, şoferul autotrenului a rămas blocat în autovehicul şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi extras. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, cu multiple traumatisme.

Aşadar, după producerea incidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens, iar în jurul orei 10,10 a fost blocată total pentru circa15 minute, pentru scoaterea autotrenului.

Sursa: News24.ro.

Continuarea Aici

You might also like