Solutii pentru curatarea hainelor decolorate

Sigur vi s-a intamplat sa aveti probleme cu hainele decolorate sau patate. Urmand urmatoarele sfaturi, va va fi usor sa recuperati culoarea imbracamintei voastre. Un sfat de care unele persoane se folosesc este de a pune hainele decolorate in apa alaturi de coji de oua.

Tot ce va trebui sa faceti va fi sa fierbeti cojile de oua, iar dupa ce cojile s-au fiert, opriti focul si puneti imbracamintea in acest amestec. Apa va absorbi vopseaua hainelor decolorate. Chiar si frunzele de dafin sunt de ajutor atunci cand vine vorba despre haine decolorate sau patate.

Va trebui doar sa fierbeti multe frunze de dafin si sa folositi acest lichid pentru a inmuia hainele in el. Hainele incolore sau patate pot fi curatate folosind laptele rece. Este necesar sa inmuiati imbracamintea in lapte rece timp de cateva ore.

La fiecare trei ore, se poate schimba laptele rece si veti vedea cum petele incep sa dispara incetul cu incetul. Amoniacul diluat este si el o solutie foarte buna pentru eliminarea petelor. Va trebui sa inmuiati hainele timp de 20 de minute in amoniac si apoi sa le scoateti, dupa care sa le lasati sa se usuce la soare.

Cartofii fara coaja sunt si ei folositi in curatarea hainelor. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa fierbeti hainele intr-o oala, apoi sa includeti cativa cartofi fara coaja. Dupa ce hainele fierb o perioada, veti vedea ca ele vor reveni la culoarea lor caracteristica. Imbracamintea sintetica nu suporta aceasta operatiune de curatare.

You might also like