Sondaj: planuri de călătorie în 2020

75% dintre europeni  plănuiesc să călătorească în 2020, dar cu preponderenţă în interiorul ţărilor lor, în timp ce şase din zece (60%) dintre aceştia cred că bugetul lor de vacanţă va fi la fel ca înaintea pandemiei sau doar puţin mai mic, arată rezultatele unui sondaj realizate de o reţea de găzduire bagaje, în colaborare cu un blog românesc de călătorii.

Răspunsurile din România, pe acelaşi subiect, depăşesc media europeană, ponderea celor care vor să călătorească (şi) în interiorul ţării în acest an fiind de 87%.

La nivel general, 70% dintre europeni vor continua să călătorească în acest an, în creştere cu 23% faţă de estimările de luna trecută, dar 20% dintre respondenţi îşi propun să călătorească în străinătate doar de anul viitor, iar alţi 6% au declarat că vor aştepta să aibă acces la un vaccin înainte de a părăsi ţara, conform datelor centralizate de LuggageHero şi All4Travel în luna mai.

De asemenea, 60% dintre cei care obişnuiesc să călătorească pentru afaceri au spus că se aşteaptă să aibă cel puţin o astfel de călătorie în 2020.

Totuşi 60% dintre participanţi, pe fondul optimismului privind dorinţa de a călători, cred că bugetul lor de vacanţă pentru acest an va fi la fel ca înaintea pandemiei sau doar puţin mai mic, în comparaţie cu 51% cum reiese din sondajul efectuat în aprilie.

75% dintre respondenţi declară că vor să exploreze ţara în care trăiesc,…

Continuarea Aici

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.