TED Talks despre casnicie, dragoste si relatii

TED Talks este poate unul dintre cele mai minunate inventii prin intermediul caruia primesti diverse informatii, sfaturi care te motiveaza indeajuns de mult sa faci ceva nou, sau pur si simplu sa descoperi si sa inveti lucruri pe care nu le stiai.

Cu siguranta cei care au auzit de TED Talks ar asculta oriunde, fie ca vorbim despre locul de munca, sau timpul liber petrecut acasa, fie cand vor ca ceva anume sa ii motiveze. Indiferent de ceea ce vreti sa aflati: casnicie, dragoste, job, sau orice altceva va trece prin cap, sigur le veti gasi pe TED Talks.

Project Hotmess ne pune la dispozitie chiar si o lista cu cele mai bune si inspirate TED Talks despre relatii, dragoste si casnicie.

  1. Asa arata iubirea care dainuie – Alec Soth si Stacey Baker

In mod cert, cu totii avem o poveste de dragoste, despre care putem sa povestimmult timp de acum inainte. Acest filmulet este mai mult despre “Cum reusim sa pastram aceasta poveste de dragoste pentru mult timp ”

  • Ce nu stii despre casnicie – Jenna McCarthy

Statisticile despre casnicie sunt atat de multe si unele chiar foarte amuzante. In aceasta discutie TED Talks, se va vorbi despre acele statistici mai putin cunoscute care includ casnicia si divortul, dar si cateva riscuri pe care e posbilil sa nu le fi avut in vedere.

Citeste continuarea pe Jurnalul National

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.