The Weeknd donează 1 milion de dolari pentru eforturile de ajutorare din Etiopia: „Mi se frânge inima pentru oamenii mei”

The Weeknd se oferă să dea o mână de ajutor pentru eforturile de ajutorare din Etiopia. Cântărețul melodiei „Blinding Lights”, în vârstă de 31 de ani, a anunțat duminică pe Instagram că a colaborat cu World Food Program SUA pentru a dona 1 milion de dolari pentru alinarea foametei în țara din Africa de Est, unde există neliniște între guvernul din Addis Abeba și regiunea Tigray.

„Mi se frânge inima pentru poporul meu din Etiopia, deoarece civili nevinovați, de la copii mici la vârstnici, sunt uciși fără sens și sate întregi sunt terifiate din cauza fricii și a tuturor distrugerilor prezente.”, a scris fiul celor doi imigranți etiopieni, născut în Toronto.

„Voi dona 1 milion de dolari pentru a furniza 2 milioane de mese prin intermediul Programului Alimentar Mondial al Organizației Națiunilor Unite și îi voi încuraja pe cei care pot, de asemenea, să ofere, pentru acești oameni în nevoie”.

Potrivit NPR și Reuters, conflictul în curs din Etiopia, care a început în noiembrie 2020 după ce guvernul regional a lansat un asediu pe scară largă pe o bază militară din Sero, a dus la mii de decese, în timp ce peste 2 milioane de persoane au fost nevoite să își părăsească casele din cauza luptelor. Mulți cetățeni au fugit în țările vecine, inclusiv în Sudan, pentru a scăpa de violență, au raportat ambele puncte de vânzare.

Weeknd nu este străin în ceea ce privește donațiile pentru eforturi umanitare. În…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.