Tien Hsien Liquid si Ulei de Cocos prevenire si tratare

Cancerul este una din bolile secolului. Nu tine cont de varsta, ocupatie sau statut social. A devenit din ce in ce mai raspandit datorita factorilor care sunt specifici vietii actuale, ca raspuns al stresului, oboselii, epuizarii fizice si psihice, dereglarii unei functionari normale a organismului. Este intalnit in peste o suta de forme, se manifesta prin dezvoltarea unor tumori locale care se raspandeste rapid prin inmultirea celulelor bolnave, cu tendinta de extindere rapida. Exista, totusi, o solutie naturala care lupta cu usurinta impotriva acestor elemente care favorizeaza aparitia bolii : Tien Hsien Liquid si Ulei de Cocos.

Cancerul se manifesta prin dereglari ale digestiei, modificari ale activitatii vezicii biliare si urinare, intarirea anumitor zone din corp, durere osoasa neobisnuita, infectii renale imposibil de tratat, oboseala accentuala, greturi si varsaturi.

La barbati, cele mai frecvente forme de cancer sunt la nivelul colonului, ficatului , plamanilor, rectului sau stomacului, iar la femei, la nivelul sanilor, colonului sau stomacului.

Natura vine in ajutorul combaterii si tratarii cancerului. Tien Hsien Liquid si Uleiul de Cocos sunt remedii sub forma suplimentelor nutritive care administrate in cure frecvente sunt cu adevarat miraculoase in lupta cu aceasta boala necrutatoare. Aceste aporturi alimentare alaturi de adoptarea unui stil de viata sanatos , ne tin departe de problemele medicale. O dieta alimentara saraca in zahar si produse alimentare foarte procesate, un stil de viata activ, fara sedentarism, renuntarea la fumat si evitarea bauturilor alcoolice, evitarea expunerii razelor UV, ajutate cu Tien Hsien Liquid si Ulei de Cocos sunt reteta ideala in combaterea si tratarea cancerului.

Cu un continut bogat in plante si ciuperci medicinale, Tien Hsien Liquid  reduce activitatea de reproducere a celulelor canceroase, dar actioneaza si in vederea atenuarii efectelor terapiilor chimio si radio, specifice tratarii cancerului in forma avansata. Ideala este administrarea acestor filole in faza de preventie. Cura cu Tien Hsien Liquid imbunatateste digestia, mentine ficatul in parametrii optimi si alunga starile de oboseala.

Administrarea orala a  Uleiului de Cocos face minuni in privinta tratarii preventize a cancerului, stimuleaza dezvoltarea normala a celulelor interne, reduce riscul bolilor de inima , protejeaza ficatul si rinichii impotriva infectiilor, imbunatateste activitatea intestinelor si contribuie substantial la imbunatatirea activitatii cerebrale, alunga stresul si oboseala. Datorita grasimilor sanatoase ofera organismului un plus de energie revigoranta si, implicit, o stare de bine.

Fie ca optati pentru o terapie cu  Tien Hsien Liquid sau pentru o cura cu  Uleiul de Cocos, alegerea este perfect potrivita pentru o stare de sanatate buna si o forma fizica de invidiat !

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.