Tipuri de femei pe care bărbații le consideră PERICULOASE

Bărbații sunt foarte atenți cu femeile pe care le curtează. Iar pe unele dintre ele le ocolesc cât pot de mult pentru că le consideră periculoase.

Dictatoarea
Este genul de femeie care te întreabă despre fiecare experiență a vieții tale și care îți va explica unde și de ce ai greșit. Și, ca să fie bine de-aici încolo, musai să faci cum zice ea. Nu peste multă vreme îți va spune cât de repede sau de încet trebuie să conduci mașina, ce să mănânci și ce să nu mănânci, ce să haine să porți și ce nu. Totul începe elegant, ca niște sugestii prietenoase, iar pe măsură ce capătă “putere” va deveni din ce în ce mai autoritară.

Misionara
Nu are legătură cu poziția misionarului, ci cu modul ei de viață. Este foarte asemănătoare cu “dictatoarea” numai că folosește delicatețea. Cu vorba bună te va convinge să faci diverse lucruri pe care altfel nici n-ai visa să le faci. Ea va ști care este cel mai bun regim pentru tine, cea mai bună rugăciune, cel mai bun mp3 player. Este obsedată să te facă să gândești ca ea.

Ușuratică
Este foarte experimentată în pat, un adevărat cameleon care va reuși să te ademenească în mreje. Problema este că nu prea are cuvânt. Îți poate anula o întâlnire pentru că “are de lucru”, iar dacă o vei suna la birou vei afla că “a plecat demult”.

Obsedată
Este ca un șarpe boa în junglă. Își așteaptă răbdătoare “pradă”, iar când a pus ochii pe ea este discretă, tăcută și fermă. Flirtează, este “sălbatică” în pat, dar dacă dai semne de plictiseală, e jale. “Dragostea” devine o obsesie și va încerca să te țină cât de strâns poate. Până te sufoca.

Coiotul sălbatic
Este genul de femeie agresivă, care bea exagerat, poate consuma și droguri, certăreață. Căută tot timpul nod în papură, țipă la personalul restaurantului sau la oamenii care se uita la ea. Din păcate, dacă te-ai cuplat cu o astfel de femeie, scapi cam greu de ea.

sursa ele.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.