Topul turiştilor care aleg Israel ca destinaţie de vacanţă

România rămâne în topul primelor 10 ţări care generează un număr record de turişti în Israel, numai în luna decembrie fiind aşteptaţi aproximativ 7.500 de turişti români, arată datele Ministerului Turismului din Israel.

„Preconizăm că aproximativ 7.500 de turişti români se vor lăsa cuprinşi de spiritul sărbătorilor în Israel, o creştere de aproximativ 20% comparativ cu luna decembrie a anului trecut, aceştia dorind să viziteze locurile sfinte şi fiind încurajaţi de temperaturile prietenoase cu care sunt întâmpinaţi în această perioadă, la doar două ore şi jumătate de zbor de România”, declară Ksenia Kobyakov, director pentru dezvoltarea de noi pieţe, în cadrul Ministerului Turismului din Israel.

Conform datelor oficiale, în perioada ianuarie – noiembrie 2019, s-au înregistrat cu peste jumătate de milion mai mulţi turişti în Israel decât a fost estimat la începutul anului.

La nivelul lunii noiembrie, în jur de 451.200 de turişti au ales ca destinaţie Israelul, cu 16,1% mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2018 şi cu aproape o treime peste numărul înregistrat în noiembrie 2017. Dintre aceştia, 15.400 turişti au fost din România, urmând ca alţi aproximativ 7.500 de români să ajungă în Ţara Sfântă în decembrie 2019.

Ministerul Turismului din Israel preconizează că numărul celor care vor vizita Ierusalimul, în perioada sărbătorilor de iarnă, va ajunge la 165.000.

„Începând din amiaza…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.