Trucuri pentru o nuntă de succes

De multe ori se pot omite câteva detalii importante în această zi specială și asta este ceva foarte normal. Din acest motiv, vrem să vă oferim câteva sfaturi astfel încât nunta voastră să fie un succes, așa cum vă doriți.

Trebuie să țineți cont de multe lucruri pe parcursul planificării nunții, sunt detalii care vor face diferența.

În ziua nunții totul trebuie să fie sub control, să fie în ordine. Cu alte cuvinte totul trebuie să fie perfect.

Dar, până atunci, sunt multe lucruri de pus la punct. Și nu, nu vrem să vă speriați, dimpotrivă, ceea ce vrem este ca totul să fie perfect, așa cum ați visat.

Permiteți-ne să vă explicăm … Faptul că aveți totul gata (sau cel puțin așa credeți) nu înseamnă că nu pot apărea inconveniente.

Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți foarte conștienți de câteva aspecte cheie, care vor face ca nunta voastră să fie un eveniment de succes.

Timp

Da, dacă vreți ca nunta voastră să fie un succes răsunător, trebuie să țineți cont de timp. Nimănui nu-i place să aștepte, indiferent unde organizați cununia religioasă.

Amintiți-vă că femeile au tocuri și nu sunt ușor de „purtat”. Durata cununiei religioase nu trebuie prelungită prea mult. Încercați să vorbiți despre acest lucru cu persoana care se ocupă de ea. Ceremonia religioasă nu trebuie să fie plictisitoare, ci cât mai plăcută posibil.

După ceremonia religioasă trebuie să mergeți la sală, așa că ar trebui să căutați una care să fie cât mai aproape de biserică.

De asemenea, luați în considerare și locul unde invitații își vor parca mașinile și dacă se ajunge ușor de la parcare la sală. Reamintiți-vă că femeile vor purta pantofi cu toc cu care nu merg cu foarte mare ușurință.

Este foarte important să nu ajungeți prea târziu la salon, dacă 70% dintre invitați au sosit, puteți deschide nunta cu dansul mirilor.

Pe scurt, țineți cont de ora ceremoniei, cât durează să ajungeți la sală etc. Fiți cu ochii pe ceas mereu.

 

Divertisment

La fiecare nuntă este esențial să existe cineva care să anime petrecerea, fie că este un DJ, un grup, o trupă, orice.

Fie că alegeți un DJ sau o formație, un grup de dansatori profesioniști, cheia este distracția. Indiferent de tipul de divertisment, important este să fie potrivit pentru toate vârstele. Volumul muzicii nu trebuie să fie exagerat și, mai presus de toate,  aceasta trebuie să își îndeplinească funcția, să distreze invitații și să anime petrecerea.

De aceea, ar trebui să faceți investigații amănunțite înainte de a semna un contract cu cei responsabili cu asigurarea muzicii pentru petrecere. Timpul investit în investigații vă va scuti de situații neplăcute în timpul nunții.

Mâncare și băutură

O mare parte din succesul petrecerii depinde de mâncare, așa că fiți atenți la asta. Această parte este esențială pentru oaspeți. Trebuie să aveți un meniu variat, să nu oferiți o singură opțiune.

Ar trebui să amenajați, de asemenea, un bar deschis, nu este nimic mai rău decât o nuntă în care alcoolul se termină și rămân doar sucuri și apă.

Nimeni nu trebuie să exagereze cu consumul de alcool la o nuntă, dar trebuie să țineți cont că este vorba de o petrecere, iar lumea trebuie să se simtă bine.

Știm, organizarea unei nunții nu este deloc ușoară. Dincolo de ceea ce v-am spus până acum, mai sunt multe de luat în calcul. Din acest motiv, dacă nu vreți ca organizarea nunții să vă dea dureri de cap, vă propunem altceva.

Apelați la o firmă de evenimente Buftea. Buftea Events vă poate oferi o nuntă all inclusive. Ce înseamnă asta?  Această firmă de organizare de evenimente private, sociale și corporate vă oferă șansa de a vă organiza nunta în natura. De asemenea, oferta sa cuprinde:

– wedding planner & event coordinator;

– închiriere locație;

-meniuri personalizabile;

– Bucătărie proprie;

– bar deschis – pachet bauturi alcoolice, printre altele.

Așadar, contactați-i pe reprezentanții săi pentru a afla oferta completă și pentru a avea parte de o nuntă de succes, organizată de experți în planificarea unor astfel de evenimente deosebite.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.