Turismul în România debutează din 1 iunie cu oferte ca de nou început

Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova în România susţine  ca românii vor avea parte de vacanţe în zonele montane la aceleaşi tarife ca în 2019, dar vor beneficia şi de numeroase oferte pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului, odată cu deschiderea turismului la 1 iunie.

„Turismul în România debutează din 1 iunie cu oferte ca de nou început: 2 = 3 şi 3 = 4, adică plăteşti două nopţi şi stai trei, oferte pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului, cazare la trei şi patru stele cu masa pe terasă sau în camera. În destinaţiile de vacanţă din România, tarifele pornesc acum de la 100 – 150 lei/camera/noapte şi depind de confort şi serviciile suplimentare oferite de fiecare locaţie. Preţurile nu se vor modifica. Sunt cele anunţate în 2019 pentru acest an şi nu va exista nicio taxă sau suprataxă”, a declarat pentru AGERPRES Adrian Voican, care este şi vicepreşedinte al Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Acesta susţine că pagubele înregistrate în industria turistică din cauza crizei medicale provocate de noul coronavirus sunt imense, mai ales că au dispărut complet încasările, iar facturile la utilităţi „au venit la timp şi fără întârziere”.

„Cred că prima dată este vorba despre pierderea clientelei şi a forţei de muncă calificată. Readucerea acestora – împreună – va fi grea. Apoi, sigur că s-au pierdut contracte, furnizori, s-au…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.