Turismul se mentine pe pozitii fruntase si in 2020

Daca nu ti-ai facut inca planurile pentru Anul Nou, te poti orienta cu usurinta catre o vacanta. Daca inca nu ti-ai facut planurile pentru sarbatorile de iarna sau daca nu ai fost inspirat, poti avea norocul sa mai gasesti un pachet de vacanta disponibil pentru o destinatie in tara sau in Europa. Detinatorii companiilor de turism din Romania au declarat ca numarul persoanelor care isi vor petrece anul acesta vacanta la munte depaseste orice asteptari. Pachetele de calatorie au fost achizitionate atat cash, cat si prin tichete de vacanta din timp, iar multe dintre unitatile de cazare din Romania nu mai au locuri de Sarbatori inca de acum 2-3 luni. Romanii si-au facut bine cartile anul acesta, asa ca vor sa inceapa anul cu experiente noi alaturi de familie sau decis sa amane clasicile pregatiri de sarbatori si sa se lase pe mana specialistilor care le promit o vacanta de neuitat.

Nici numarul celor care au ales sa-si petreca vacanta de Sarbatori in destinatii exotice precum Hawai, Dubai, Africa, Noua Zeelanda sau chiar Statele Unite ale Americii nu este intocmai modesta. La mijloc a fost si de aceasta data bugetul, si dorinta de evadare din cotidian. Ba chiar si cadourile clasice au fost inlocuite cu vacante la cheie si city break-uri de top pentru toate persoanele dragi din familie sau pentru angajatii de top.

Iar studiile arata ca si in 2020 turismul va fi una dintre ramurile economiei care va incasa cele mai mari venituri, pentru ca romanii au devenit deja fideli pentru…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.