Un donator misterios lasă oamenilor bani în cutiile poștale

Mulți locuitori ai unui sat din Spania, au avut parte de o surpriză incredibilă în momentul în care și-au verificat cutiile poștale.

În localitatea Villarramiel, timp de o săptămâna, donatorul misterios a lăsat plicurile cu bani în cutiile poștale unor aproximativ 20 de locuitori, plicuri cu 50, 70 sau chiar 100 de euro.

Nuria Simon spune ”Suntem cu toții perplecși și în expertativa, pentru că nu știm nici de unde provin acești bani, nici cine este donatorul”.

În timp ce unii locuitori au primit banii într-un simplu plic maro, alții au avut parte de un tratament mai special, primind plicuri pe care le era scris numele, adresa sau chiar expresii precum ”Regina casei”, alături de o inimioară.

Primarul localității, Nuria Simon, a povestit, că printre cai care au primit valorosul plic se numără și o văduva care trăiește împreună cu fiul sau celibatar, familii cu copii mici, sau cupluri de bătrâni.

Curioși și suspicioși, unii, s-au dus la banca sau la secția de poliție pentru a verifică dacă bancnotele sunt reale și au aflat că nu au fost înșelați.

Sursa: News 24 Romania.

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.