Un tânăr care făcea surfing s-a înecat în mare. A căzut de pe placă și s-a dus la fund

Un tânăr de numai 17 ani originar din Năvodari, și-a pierdut viața după ce a intrat în mare să facă stand-up paddle, un sport practicat de pasionații de surfing. Se pare că acesta şi-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Băiatul nu știa să înoate și nu avea nici vesta de salvare.

 

Astfel că,salvamarii au reușit să îl scoată la mal după 40 de minute de căutări și tot atât s-au chinuit medicii să îl resusciteze, dar din păcate fără succes.

Tânărul în vârstă de numai 17 ani se afla pe plajă cu verișoara lui și mai mulți prieteni. Împreună cu alți doi amici și-au închiriat câte o placă de surf și au ieșit în larg. La un moment dat, tânărul a căzut de pe placă și nu a mai ieșit la suprafață.

„Era cu un prieten, au luat placa şi s-au dus în larg. Nu avea vesta şi s-a înecat” a declarat o femeie aflată în apropiere.

Deasemenea, la fața locului, a ajuns imediat și un elicopter SMURD.

„Am văzut elicopterul, survola marea în căutarea băiatului. Și după aceea am văzut procesul de resuscitare. Jandarmeria și Poliția au venit și au început să distanțeze lumea” au menţionat alți martori.

Aşadar, după 40 de minute de căutări, un salvamar a reușit să îl găsească. Adolescentul se afla la fundul apei, inconștient.

„Acum încearcă să-l resusciteze, dar e vorba că dacă a stat mai mult de 5 min creierul rămâne fără oxigen. Era fără vestă nu avea nimic. S -a aventurat…

Continuarea Aici

You might also like