De ce este special conceptul THAIco SPA?

Centrele wellness, precum este THAIco SPA, ofera clientilor posibilitatea de a atinge o stare de bine si armonie, precum si de a-si regasi energia, echilibrul si linistea interioara.  Toate tratamentele si terapiile de care puteti beneficia in acest centru wellness sunt special create pentru a mentine starea de sanatate, dar sunt folosite si ca mijloc de destindere sau relaxare, aducand numeroase beneficii atat pe plan fizic, cat si mental. Se poate spune ca experienta SPA incepe inca de la primii pasi facuti in interiorul centrului, caci muzica, decorul, aromele si lumina au capacitatea de a trezi toate simturile.

Stilul de viata alert in care traim, stresant si obositor, ne indeamna sa apelam din ce in ce mai des la tehnicile asiatice de masaj, atat de necesare corpului nostru, fie ca este vorba despre piele, par sau unghii. Toate tratamentele centrul THAIco SPA sunt realizate doar de terapeute asiatice cu multa experienta, care stiu sa personalizeze terapiile in functie de nevoile si obiectivele de sanatatea ale fiecarui pacient in parte.

Terapeutii centrului wellness provin din Thailanda, Indonezia si Filipine si au cunostintele necesare pentru a imbina tehnicile occidentale cu filosofia orientala, astfel incat fiecare client care pleaca de aici sa simta din plin armonia si linistea interioara.

Pe scurt, un centru wellness precum este THAIco SPA reuseste sa destinda muschii si mintea, sa ofere relaxare totala si rasfat, atat trupului cat si sufletului.

Sunt puse la dispozitia clientilor diferite terapii, ritualuri speciale sau anumite tratamente. Atunci cand vorbim despre ritualuri SPA, este vorba de fapt despre sedinte de masaj bucuresti, personalizate pentru fiecare client in parte, dar si de o exfoliere, o impachetare si o baie. Un astfel de ritual are efecte terapeutice si de relaxare, eliberand stresul acumulat, iar datorita uleiurilor si cremelor pe care terapeutii le folosesc,se ofera posibilitatea ca acel client sa beneficieze si de aromoterapie.

Exista mai multe tipuri de masaj din care clientii pot alege, fie ca este vorba despre masaje terapeutice, de relaxare sau acel masaj asiatic care, datorita tehnicilor, reuseste sa ofere senzatii extraordinare si sa vindece trupul. Acest tip de masaj asiatic este o combinatie intre masajul traditional, thailandez, suedez, balinez si aromoterapie.

Optand pentru un stil de viata wellness, ca si client, vei reusi sa gasesti modalitatea de a te relaxa, de a medita si de a-ti armoniza corpul si sufletul.

Centrul wellness THAIco SPA pune la dispozitia clientilor si o bucatarie SPA, aceasta bazandu-se pe legume si fructe proaspete, dar si pe fructe de mare.

De asemenea, in acest centru SPA puteti petrece timp de calitate impreuna cu partenerul vostru de cuplu, beneficiind de tratamente faciale, sauna, impachetari, hammam sau masaj. Puteti beneficia de masajul in cuplu, realizat de doi terapeuti, in incaperi special amenajate, care pot spori starea de romantism si relaxare. Acest gen de tratamente nu au nici un fel de conotatie erotica, ele avand menirea de a relaxa, a ingriji si de a consolida relatia dintre parteneri

Centrul wellness THAIco SPA ofera clientilor posibilitatea de a se relaxa, de a lua o pauza de la stresul si agitatia zilnice si de a se rasfata si revigora, astfel incat, tot timpul petrecut aici sa fie o binemeritata experienta multi senzoriala.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.