Trucuri pentru a grabi procesul gatirii

Cel mai adesea timpul nu este tocmai cel mai bun prieten al nostru, tocmai de aceea rareori se intampla sa avem timpul necesar pentru pregatirea mesei. Pentru ca gatitul trebuie sa fie facut cat mai eficient, fara sa pierdem foarte mult timp, noi va vom prezenta mici trucuri care va vor ajuta sa grabiti acest proces.

Organizati-va cat mai bine

In primul rand este necesar sa va organizati cat mai bine. Chiar daca nu realizati un fel de mancare dupa o anumita reteta, este important sa memorati pasii de urmat in bucatarie. In acest fel veti fi mai organizati si veti putea duce la bun sfarsit mai multe lucruri in acelasi timp.

Folositi-va de toate ustensilele de care dispuneti

Prima lectie in bucatarie este sa va folositi de toate ustensilele de care dispuneti in bucatarie, mai ales atunci cand vine vorba despre pregatirea alimentelor. Spre exemplu, cand vine vorba de tocat este mai usor si mai rapid pentru dumneavoastra sa optati pentru un mixer extrem de eficient care sa va ajute sa tocati legumele. Atfel veti grabi procesul, iar mancarea va iesi la fel de buna.

Utilizati mereu tigai late

De asemenea, cel mai mult timp il pierdem facand “n si mii” de drumuri de la frigider catre blatul din bucatarie. De aceea este indicat sa aveti langa dumneavoastra un platou mare in care sa puneti toate alimentele pe care doriti sa le folositi. Cu exceptia cazurilor in care sunteti nevoiti sa gatiti intr-o baie de ulei, cel mai recomandat mod in care puteti gati cel mai rapid este sa folositi tigaile foarte late. In acest fel toate alimentele vor fi expuse direct suprafetei incinse, iar pregatirea mesei va dura foarte putin.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.