Trucuri pentru a va trezi mai rapid

Trezirea timpurie va va ajuta sa fiti mai productivi, multi dintre antreprenorii de succes ai lumii obisnuiesc sa se trezeasca foarte devreme. In cazul in care nu reusiti sa va treziti la ora propusa, nu va trebui sa va descurajati ci sa incercati mai mult.

O idee buna pe care o puteti aplica este sa va treziti in fiecare zi cu cate un minut mai devreme. In loc sa va setati alarma la ora obisnuita de trezire, o puteti seta cu un minut mai devreme. Peste 15 zile veti reusi astfel sa va treziti cu un sfert de ora mai devreme si nu veti sesiza acest lucru.

Totul se va intampla atat de natural incat nu veti observa acest lucru si nu va va afecta cu absolut nimic.

Nu uitati ca este important si sa va recompensati atunci cand va treziti mai devreme. Progresul ne incurajeaza sa continuam in obiectivul nostru, de aceea atunci cand reusiti sa va treziti mai devreme, puteti sa va recompensati.

Presiunile sociale va vor ajuta si ele sa va treziti la timp. Multe studii au aratat faptul ca atunci cand avem ceva important de facut, organismul nostru se va trezi in mod natural.

Veti constata ca va veti trezi in mod natural, chiar si inainte de alarma atunci cand stiti ca a doua zi aveti o sarcina de indeplinit. Spatiul din interiorul dormitorului poate fi aranjat, astfel incat sa va faciliteze trezirea. Veti vedea ca va va fi mai usor sa va treziti asa.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.