Vlad Voiculescu: Un plan de spital nu înseamnă un pdf cu tot felul de platitudini şi o conferinţă de presă

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, îi cere primarului general, Gabriela Firea, să publice studiul de fezabilitate al Spitalului Metropolitan, adăugând că proiectul prezentat de către edil ar conţine deficienţe, precum „lipsa oricărei idei de fluxuri şi căi de acces diferenţiate” sau nerespectarea unor prevederi pentru siguranţa la incendiu.

„Opriţi-vă! Un plan de spital nu înseamnă un pdf cu tot felul de platitudini şi o conferinţă de presă. Am lucrat ca vicepreşedinte al departamentului de finanţări de infrastructură la o bancă dintre cele care susţineau investiţii publice de această magnitudine şi pot să vă asigur că, cu ce aveţi dumneavoastră acolo, nu aţi obţine nici finanţarea unei cişmele publice. Riscul pe care îl transferaţi asupra bucureştenilor este imens – pentru un proiect care vă aparţine în totalitate – sunteţi client, proiectant, finanţator, emitent al autorizaţiei de construire, cine mai ştie… poate şi constructor”, a scris reprezentantul PLUS într-o postare pe Facebook.

El a semnalat şi lipsa unei document, numit „analiza necesităţilor”, bazat pe numărul total al locuitorilor din zona de influenţă, structura de vârstă, determinarea celor mai frecvente boli pe grup de vârstă, calculul numărului necesar de paturi în funcţie de cazuistică şi durata medie de spitalizare, durata medie a intervenţiilor chirurgicale.

„Orice demers care nu porneşte de la necesităţile pe…

Continuarea Aici

You might also like