Volvo S90 sau Volvo S60: ce model este mai potrivit pentru tine?

Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un sedan de lux, care să îți ofere siguranță maximă la volan și o experiență memorabilă de condus, suntem siguri că cele două modele Volvo de ultimă generație sunt pe lista ta scurtă.

Dar ce să alegi, pentru tine și familia ta?

Volvo S90, sedanul executiv cu interior relaxant și reconfortant, ce combină tehnologia intuitivă și lumina naturală din belșug pentru a-ți oferi o adevărată oază de izolare, confort și siguranță atunci când ești la volan?

Sau noul model de Volvo S60, sedanul sport ce redefinește condusul și îți oferă o experiență dinamică, prin posibilitatea de a selecta modurile de condus?

Volvo S90 sau Volvo S60: ce este asemănător, ce este diferit

Una dintre diferențele majore ale celor două autoturisme Volvo este mărimea acestora. Volvo S90 este un sedan executiv, în timp ce Volvo S60 este unul dintre modele sport ale brandului scandinav, de dimensiuni medii. Diferențe avem și la nivel de capacitate a portbagajului, care are dimensiuni mai mari în cazul Volvo S90.

La nivel de echipări, ambele modele vin cu variantele Momentum (varianta premium), R-Design (varianta sport) și Inscription (varianta lux).

Dacă vorbim despre controlul intuitiv al autoturismului, cele două tipuri de autoturisme oferă  afișajul central cu ecran tactil, iar la nivel de siguranță, ambele autoturisme oferă

Un mic avantaj are Volvo S90 în varianta standard, ce oferă câteva funcționalități în plus, așa cum este Blind Spot Detection (detectarea autoturismelor din zonele care nu sunt vizibile cu ajutorul oglinzilor). Se adaugă funcția Automatic Cruise Control (reglare automată a vitezei pentru a păstra distanța față de autoturismul din față) sau de avertizare la trecerea involuntară peste benzile de circulație.

Pe scurt: avem performante asemănătoare, aceeași tehnologie și siguranță pentru care autoturismele Volvo sunt recunoscute în întreaga lume. Dar o diferență la nivel de dimensiuni –  Volvo S90 fiind varianta mai mare, dar și la nivel de preț: un Volvo S60 are un preț mai mic.

Tu alegi, în funcție de preferințele personale și de necesitățile familiei tale. Indiferent care este alegerea ta, de un lucru poți fi sigur: că ambele modele Volvo sunt construite cu pasiunea pentru siguranță, tehnologie și design ce caracterizează brandul Volvo.

Alege modelul preferat de Volvo pe stoc de la dealerii din București sau din țară

Atât modelul Volvo S90, cât și noul Volvo S60 sunt autoturisme ideale pentru călătoriile tale zilnice, dar și pentru cele de weekend. Fiecare călătorie este un nou prilej de bucurie, atunci când alegi mașina potrivită!

Ai de ales între variantele Momentum, R-Design & Inscription. Dacă vorbim despre prețuri, acestea pornesc de la 41.103 de euro + TVA prețul pentru un Volvo S90 și de la 31.498 € + TVA, preț pentru un Volvo S60, în funcție de dealer-ul Volvo ales. Optează mereu pentru modele de Volvo în stoc, pentru cele mai bune prețuri.

Fie că optezi pentru un Volvo S90 sau pentru noul Volvo S60, poți fi sigur că beneficiezi de cele mai înalte standarde de siguranță ale momentului, dar și de ultimele tehnologii și inovații ale domeniului. O combinație de funcționalitate, siguranță și design inovativ specifică Volvo, ce va face din fiecare călătorie a ta o experiență în sine.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.