YSL si Rituals: doua branduri la moda in 2020

Cand vorbim despre frumusete, cel mai bun sfat ar fi: urmeaza-ti intuitia, fara compromisuri! Frumusetea este un mod de a te juca, de a seduce. O femeie, atunci cand vorbim de frumusete si de produse de frumusete, sau chiar parfumuri, este capabaila sa isi transforme defectele in arme supreme de seductie. Exista doua branduri la ora actuala, inscrise in lunga lista a marcilor dedicate frumusetii, care ne incanta in acest teribil an 2020, cu produse sofisticate, elegante, fluide. Vorbim de Yves Sait Laurent si de Rituals, doua branduri excelente de beauty si parfumerie, dedicate oricarui tip de buget.

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent sau YSL este un arhicunoscut promotor al frumusetii pe toate planurile. Imbracaminte, accesorii, produse de make-up si parfumuri: o gama completa ce te poate invalui in lux din cap pana in picioare. Cu Yves Saint Laurent, frumusetea a devenit un gest. Aici gasesti produse https://www.sephora.ro/marci/yves-saint-laurent ce iti vor surclasa asteptarile, devenind ulterior dependenta de miresmele parfumurilor si de texturile produselor de infrumusetare. Parfumurile sunt printre preferatele tuturor. In acest imens univers al parfumeriei, parfumurile Yves Saint-Laurent sunt exceptionale. Acestea ne adancesc adesea in universul tipic parizian al creatorului, asociind poezia, emotia si placerea simturilor.

Yves Saint-Laurent s-a nascut in august 1936 in Oran, Algeria. Dupa ce si-a petrecut tineretea in aceasta tara, a ajuns la Paris pentru a…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.